ФОТО СТЕНИ ЗА СЪБИТИЯ

Фото стени за събтия и изложения. Изграждане на щандове.
Брандиране на зали и помещения за събития

Изграждане на рекламни стени за събития, изложения, пресконференции и презентации

Предлагаме пълния набор от услуги за изграждане на рекламни стени, стени за изложения, изложбени щандове, пресконференции и всякакъв вид  други събития и презентации. Освен посочените размери които можете да намерите в раздела ЦЕНИ ЗА  НАЕМ, можем да изработим всякакъв вид презентационни стени с размери и форми посочени от вас. Всички фото стени и щандове се отдават под наем. При интерес за закупуване, моля посетете раздела ПРОДАЖБА. Там ще откриете много варианти и модели на различни видове стени за изложения и презентации, мобилни конструкции, модулни системи за изложения и всякакви системи за изгражане на фотостени.

Проект и печат

Предлагаме дизайн и предпечат на вашите рекламни пана. Нашите специалисти ще ви съветват и помагат при създаване на рекламното изображение. След това ще отпечатим вашата визия на висококачествен печат на винил или плат в зависиост от конструкцията която сте си избрали.

Транспорт и логистика

Разполагаме с необходимия автопарк и екипи , които ще доставят всички необходими елементи на конструкцията за вашата рекламна стена или щанд, без значение дали конструкцията трябва да бъде доставена в помещения с труден достъп или изложбени и конферетни зали.

Монтаж и демонтаж

Класифицираните ни монтажници ще монтират избраната от вас конструкция по проекта който е изготвен. Всички монтажи се извършват в срокове и време съобразено с вашите изисквания или изискванията на мястото, на което ще се монтират рекламните стени и щандове.

Някои от нашите проекти

Вижте кратко представяне във видеото на някои от нашите проекти изпълнени с различните видове модулни конструкции, които предлагаме под наем. В ПОРТФОЛИО ще откриете още много снимки на изпълнени проекти за наши клиенти.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА

СВАТБЕНИ СТЕНИ