ФОТО СТЕНА С LED SMART TV

ФОТОСТЕНА ОТ ТЕКСТИЛ С LED SMART ТЕЛЕВИЗОР 55"

Отдаване под наем на фото стена с LED дисплей за презенации

Предлагаме изграждане на фото стени за презентаци с LED SMART телевизор. Дисплеят който можем да монтираме на стената е с големина 55". Размерът на стената няма значение - може да се монтира на всякакви размери стени. Паното на стената е от плат. Могат да бъдат монтирани дисплеи и от двете страни на стената. Възможност за монтиране на няколко телевизора.

ФОТО СТЕНА СЪС
SMART TV 55"

ПЕРФЕКТНИЯ ВАРИАНТ ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ НА ОБЩАСТВЕНИ МЕСТА

СМАРТ ФУНКЦИИ НА ДИСПЛЕЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

WI-FI СВЪРЗАНОСТ
WI-FI DIRECT
FLASH USB

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ В РАЗМЕРА НА ФОТО СТЕНАТА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ НА ФОТО СТЕНАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ. С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОКАЧВАНЕ А НЯКОЛКО ДИСПЛЕЯ

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ЦЕНИ ЗА НАЕМ НА ФОТО СТЕНИ

Проект и печат

Предлагаме дизайн и предпечат на вашите рекламни пана. Нашите специалисти ще ви съветват и помагат при създаване на рекламното изображение. След това ще отпечатаме вашата визия на висококачествен печат на винил или плат в зависимост от конструкцията която сте си избрали.

Транспорт и логистика

Разполагаме с необходимия автопарк и екипи , които ще доставят всички необходими елементи на конструкцията за вашата рекламна стена или щанд, без значение дали конструкцията трябва да бъде доставена в помещения с труден достъп или изложбени и конферентни зали.

Монтаж и демонтаж

Класифицираните ни монтажници ще монтират избраната от вас конструкция по проекта който е изготвен. Всички монтажи се извършват в срокове и време съобразено с вашите изисквания или изискванията на мястото на което ще се монтират рекламните стени и щандове.