Системи за изграждане на рекламни стени и щандове

Освен отдаване под наем, можем да ви предложим и варианти за закупуване на реклами стени и модулни системи за изграждане на щандове. 

Модулна система за рекламни пана
от стреч плат Modulate™

Modulate™ представлява комплект от рамки, изработени от алуминиеви тръби, покрити с пано от стреч плат. Тези рамки могат да бъдат свързани заедно с помощта на мощни магнити вградени във всеки елемент на системата. Въз основа на този прост магнитен принцип, различните рамки Modulate™ се комбинират, за да създадат перфектната конфигурация за всяко място: търговски обекти, изложения, изложбени щандове, офиси или като просто решение за разделяне на пространства.

Модулна система за рекламни пана
от стреч плат EXPOSE

Ако искате да се откроите и да бъдете забелязани, нашите EXPOSE продукти предлагат удачно решение, което ви помага да се отличите пред конкуренцията. С широка гама от различните ни видове форми и конструкции, имате възможност да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди. Изработени от здрав, но лек тръбен алуминий, конструкциите са лесни за сглобяване без необходимост от инструменти и без да е нужно да имате технически умения.

Модулна система за рекламни пана
от плат VECTOR

Vector е лека, двустранна алуминиева модулна система, с която можете да проектирате и създавате голямо разнообразие от безрамкови и безшевни рекламни стени и щандове, които могат да се използват при различни презентации, пресконференции, изложения и изграждане на цели щандове. С алуминиевата си конструкция системата VECTOR позволява смяна на паното дори и когато конструкцията е вече сглобена. Паното се произвежда от текстил с висококачествен печат. Алуминиевата рамка е свободно стояща със стабилизиращи крака.

Модулна система за рекламни пана
от винил CENTRO

Centro  е иновативна модулна система за изграждане на изложбени щандове или отделни конструкции. Конструкцията се изгражда посредством алуминиеви профили, които са изработени по съвременни технологии от анодиран алуминий. Рекламнотo пано се изработва от винил. Монтажът му се осъществява посредством горен и долен джоб. Горния и долния напречен профил се поставят в джобовете и след това паното се обтяга. С възможност за монтаж на двустранно пано. Конструкцията е подходяща за изграждане на рекламни стени с честа смяна на рекламните визии.